Samenstelling

Professor Dirk Van den Berghe

Hij was de eerste die liet zien dat moeilijk hanteerbare moleculen die bestaan in de natuur, zoals silicium zuur, geconcentreerd konden worden in bio-beschikbare vorm. Deze konden gebruikt worden voor mensen, dieren en planten.

Hiermee bracht hij een lang gegenereerd element in de actualiteit. Het bleek dat alle organismen veel baat hebben bij ORTHO SILICIUM ZUUR als het in de juiste vorm wordt geconcentreerd. Normaal gesproken zijn silicium zuren namelijk moeilijk te concentreren en te volgen in vivo.

Vanaf dit moment bleek het mogelijk om bio-beschikbaar silicium te concentreren en te doseren. Hiermee was een nieuw middel voor mens, plant en dier geboren ...

Gen5 gebruikt uitsluitend de originele en gepatenteerde producten van Professor Van den Berghe. Deze zijn deze bij uitstek geschikt om uw lichaam te herstellen, gezond te maken, en te houden! Dr. Van den Berghe is professor aan de Faculteit der Farmaceutische, Biomedische en Veterinaire Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen in België. Hij is tevens houder van diverse internationale octrooien op antimicrobiële verbindingen en voedingssupplementen en heeft meer dan 250 internationale publicaties geschreven. Professor Vanden Berghe is ook een internationaal erkende expert op de biologische activiteiten van flavonoïden en andere natuurlijke verbindingen, en de patenthouder van de opneembare silicium.

Het spreekt voor zich dat een tekort in het lichaam dat ontstaan is door jarenlange gebrekkige aanvoer van Silicium (verarmde voeding en of leeftijd) niet in een paar weken tijd aangevuld kan worden. Silicium moet langdurig gebruikt worden vooraleer het zijn unieke kracht opnieuw optimaal kan ontplooien. Bodysil en zijn werkzame elementen waaronder Silicium helpen u om een betere gezondheid te krijgen en te behouden. Dit alles door middel van 1 voedingssupplement in druppelvorm dat daardoor door iedereen gemakkelijk te gebruiken is.